AVA Assistans & Hemtjänst AB

AVA Assistans & Hemtjänst AB

Reimersholmsgatan 8 BV

117 40 Reimersholme

Ring oss

073-676 73 34

Om oss

Vilka är vi?

Ava Assistans & Hemtjänst AB grundades 2011 med målet att erbjuda god och kvalitetssäker omsorg och service i hemmet. Avtal finns med Stockholm stad. Dagverksamhet med inriktning på demensvård startades 2018 i för ändamålet väl lämpade lokaler på Reimersholme i Stockholm.
Samtliga fyra grundare är fortfarande medlemmar i styrelsen och på olika sätt aktiva i verksamheten. Inom styrelsen finns lång och gedigen erfarenhet av arbete inom Stockholms stad, socialtjänst och vård.
Vår personal har relevant utbildning och erfarenhet. Stor vikt läggs vid ett respektfullt bemötande av kunder och anhöriga. Fackligt kollektivavtal finns.
Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete enligt SOSFS 2011:9 och HSLF-FS 2018:10 har implementerats och tillämpas i all verksamhet.
I dagverksamhetens lokaler finns en hjärtstartare, och all personal har genomgått kurs i första hjälpen och hjärt- lungräddning.

AVA Assistans & Hemtjänst AB

Vi är erfarna och omtycka av våra kunder

Våra kunder är trygga och känner att de har lätt att få kontakt med oss.

Det har blivit så enkelt att veta när hemtjänsten ska komma för att hjälpa mig med tvätt och städ när de gett mig en årsplanering, där samtliga besök för varje månad finns listade.

  Kund sedan 5 år tillbaka
  Kund sedan 5 år tillbaka

  Jag bytte hemtjänst då den tidigare inte kunde säga exakta datum som de skulle hjälpa mig med städ. Hos Ava fick jag nästan omedelbart en lista på alla städtillfällen under HELA året. Jag är så otroligt nöjd över mitt byte.

   Kund sedan 3 månader tillbaka
   Kund sedan 3 månader tillbaka

   Så bekvämt att Avas kontor ligger ett stenkast ifrån farsan! Då kan personal göra ett snabbt tillsynsbesök och kolla läget om gubben inte svarar på telefonen.

    Anhörig till hemtjänstkund sedan 3 år tillbaka
    Anhörig till hemtjänstkund sedan 3 år tillbaka

    Mamma började med att gå till Ava dagverksamhet tre gånger i veckan, men hon mådde så bra av att få umgås med andra personer att hon nu går dit varje dag!

     Anhörig till dagverksamhetskund
     Anhörig till dagverksamhetskund

     Pappa glömmer oftast bort att äta mat under dagen och vet ibland inte när han sist åt. Så skönt att han går till dagverksamheten där de serverar frukost, lunch och fika! Känns tryggt att personalen har utbildning inom demens och att de faktiskt ser till så att pappa får i sig mat.

      Anhörig till dagverksamhetskund
      Anhörig till dagverksamhetskund

      Värdegrund