Du är varmt välkommen till Ava dagverksamhet!


I vår dagverksamhet står du och dina behov samt önskemål alltid i centrum. Vi ger dig glädje och meningsfullhet i gemenskap med andra. Dagverksamheten ligger i ett fristående hus på natursköna Reimersholme: en grön oas mitt i staden med vatten och promenadvägar inpå knuten. Vi har öppet mellan kl. 09.00 och 14.00 på vardagar. 

Vi ger dagen struktur och innehåll. Vi lägger vi stor vikt vid god mat med trevlig samvaro i en vänlig, trivsam och trygg atmosfär. Våra dagar är lugna och innehållsrika utifrån vad som är viktigt för dig. Vi har trevlig, erfaren personal som erbjuder trygghet och kontinuitet och en mängd aktiviteter, vardagliga eller kreativa utifrån intresse och förmåga.

Varje dag har vi en uppskattad gymnastikstund på förmiddagen. På eftermiddagen kan du delta i vår målarskola. Dagliga promenader om inte vädret är för olämpligt. Ett omtyckt promenadstråk går till en liten minigård med kaniner och höns.

Vi bakar ibland, gärna med din medverkan.

Vi serverar frukost när du kommer. Till lunch serverar vi god svensk husmanskost direkt från en närbelägen restaurang där du får välja mellan olika rätter. På eftermiddagen serveras kaffe med fika.

Om du vill får Du gärna hjälpa till med olika sysslor i vår verksamhet. Du kan vara delaktig i att baka, vattna blommor och duka fram till måltider.  

Vi arbetar för att du ska bemötas med respekt och att du ska känna dig trygg och delaktig.  

Du är varmt välkommen till vår dagverksamhet! 

Här har vi det roligt tillsammans!

prev next